MOMIJI SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2008 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Momiji Sushi. Meer weten? Ontdek meer

10 apr 2024 om 13:15 A small bag with some drops of soy sauce for 30 sushi pieces. Some fish pieces tasted/smelled bad
7 apr 2024 om 16:55 Het zou 50 min duren. Het duurde 2,5 uur. Na 2 uur pas een telefoontje dat men net een lekke band had. Sushi was helemaal door elkaar en kapot.
7 apr 2024 om 9:15 It actually took more than 90 minutes, but that’s so long it’s not an option I could select. By then the food was cold, so I had to reheat it.
5 apr 2024 om 23:26 Heb momiji heel hoog zitten maar bestellen nooit meer me warme gerechten waar koud en me koude sushi was half warm echt niet oke dit
5 apr 2024 om 12:16 The food was really tasty, as always. Only the broth for the Ramen soup should be delivered in other than paper containers. It was leaking badly.
4 apr 2024 om 21:45 Zoals gewoonlijk weer heerlijk!
1 apr 2024 om 10:15 Good food (portions maybe a bit small) and very pleasant delivery by Martien.
31 mrt 2024 om 22:25 Dank je wel voor de snelle bezorging Furkan!
31 mrt 2024 om 21:31 Het was weer heerlijk! En wat een leuke bezorger Furkan!
30 mrt 2024 om 21:06 It was a good evening thanks to Momiji efficient delivery and specially delivery man Furkan. Thanks
30 mrt 2024 om 9:49 Heerlijk, zoals altijd.
27 mrt 2024 om 20:53 Bezorger Furkan was netjes op tijd, en heel vriendelijk.